Julen 2020 är i antågande och den kommer inte se ut som någon vi har varit med om tidigare. Kanske kommer du inte få träffa dina nära och kära som tidigare. Pandemin som härjar har fått oss att ändra vårt sätt att umgås med varandra, sånt som vi tidigare har tagit för givet har vi plötsligt fått backa ifrån. Vi får göra det lite annorlunda i år. Men annorlunda behöver ju inte alltid betyda att det blir sämre. I år kanske är året vi inser än mer hur viktigt det är med tid tillsammans med de som står oss allra närmast. Vi får kanske lite mer tid till eftertanke och vila, ta vara på den. Hitta nya sätt att umgås kanske utomhus vid en eld med dina släktingar eller kamrater vid en eld och en glögg med pepparkaka så vi i alla fall kan ses. Glöm heller inte bort de som kanske inte vill eller bör umgås utan slå en signal till den där personen och bara önska god jul ett samtal kan göra mycket.

Vi i Alltransportkoncernen har i år valt att skänka pengar till Stadsmissionen istället för att ge julklappar till våra kunder och sammarbetspartners. Vi känner att där kan vi hjälpa till och det känns bra hela vägen in i hjärteroten. Vi hoppas att ni ska tycka att det är en bra idé.

Vill passa på att önska Er alla en riktigt God Jul och ett gott slut på detta annorlunda år 2020.                                        Ta hand om Er därute!