tunghantering

Anläggningstransporter

Anläggningstransporter av jord, grus, cement och betong

Behöver du jord, sand, makadam eller andra krossprodukter? I tjänsten anläggningstransporter ingår en hel del. Här lägger vi in leveranser av jord, sand, grus, makadam, cement och betong. Hos oss får du din anläggningstransport levererad i ett kvalitetssäkrat led dit du vill ha det, när du vill ha det. Genom oss på Alltransport kan du köpa vilken fraktion du önskar.

Alltransport levererar vart du vill och när du vill i Östergötland/Södermanland med omnejd. Inga transporter är för stora eller för små för oss. Vi levererar med lastbil de m3 av det anläggningsmaterial du vill ha och är det mindre volymer så kan vi leverera det i storsäck vilket kan vara behändigt för dig som kund.

 

Transport av betong

Om du har behov av att transportera betong har vi på Alltransport resurser och lång erfarenhet. Vi transporterar även stora mängder av den torra produkten cement i våra bulkbilar. När du ska anlägga väg eller parkeringsplats har Alltransport stor erfarenhet av projektledning, schakt, återfyllnad, transport av grus och annat återfyllnadsmaterial. Vill du kan vi helt enkelt bygga den väg du vill ha.

Asfaltsleveranser

Vi utför asfaltsleveranser för både handläggning vid mindre arbeten och maskinläggning vid större vägentreprenader. Vi förmedlar även asfalteringsuppdrag, stora som små (”potthål”, garageinfarter, parkeringar m.m.)

ADR-transport av farligt gods

Vi transporterar olika typer av flytande produkter för processföretag och kemindustrin mellan fabriker och slutförbrukare i hela Sverige med ett flertal bilar. Vi har goda kunskaper för att hantera och transportera farligt gods. Behöver du transportera farligt gods innebär det speciellt höga krav på både fordon och personalkunskap. Alltransport har rätt resurser, lång erfarenhet och goda kunskaper för att hantera denna typ av transporter. Testa oss!

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring våra entreprenadtjänster, behöver hjälp med markarbeten eller bara vill hyra en grävmaskin. Alltransport leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-19 83 40
Linköping: 013-24 49 60
Oxelösund: 0155-35020

E-post: bygg@alltransport.se

Mikael Roos

Mikael Roos

Transportplanering

Norrköping

Claes Stråth

Claes Stråth

Transportplanering

Norrköping

Annika Hammarlund

Annika Hammarlund

Transportplanering

Linköping

Helen Andersson

Helen Andersson

Transportplanering

Linköping

Theres Blomqvist

Theres Blomqvist

Transportplanering

Sörmland

Camilla Hedman

Camilla Hedman

Transportplanering

Sörmland