tunghantering

Fjärrtransporter

Flexibla fjärrtransporter med bil och släp eller trailerekipage

Med stort engagemang och personligt ansvar i vår fjärrtrafik vill vi tillgodose alla dina behov och önskemål. Vår verksamhet kännetecknas av flexibilitet och snabba beslut. Tack vare transportledningens breda nätverk skapas möjligheter att hitta bra och effektiva transportlösningar för dig som kund oavsett var i landet du befinner dig. Huvuddelen av våra kunder återfinns i tungindustrin, dagligvaruhandeln och återvinningsbranschen där distribution av flis är en viktig del.

Transporterna sker främst med bil och släp samt med trailerekipage. Vi har idag tillgång till ca 40 stycken fjärrekipage, och växer stadigt tillsammans med våra kunder. Vi jobbar med både LTL (partigods) och FTL.

Våra fjärrtransporter utgår i regel från Norrköping men finns över hela landet. De regioner vi trafikerar mest är, förutom Östergötland, Stockholm, Uppland, Mälardalen, Närke, Värmland, Småland samt Skåne.

Transportera ditt gods med FTL (full truck load)

 Alltransport erbjuder kostnadseffektiva lösningar på komplexa logistiska utmaningar på ett kreativt och effektivt sätt.

Vi väljer det snabbaste transportalternativet och föraren slipper flera stopp med lastning och lossning. Om ni har en stor transport som kräver snabb och säker leverans är FTL (full truck load)ett bra alternativ.

 Vi lägger givetvis stor vikt vid både last- och ruttoptimering, detta innebär ibland att det är klokast att använda samarbetspartners för att säkerställa våra kunders behov och undvika att tomköra mil. I och med detta så har vi inte bara byggt upp ett väldigt starkt kontaktnät genom åren utan också skapat en intern avdelning för spedition.

Kravet på återrapportering och en säker administration blir allt viktigare för varje år, därför har vi valt att utrusta alla våra lastbilar med både orderhanteringssystem i app, och gps med funktion för geofencing. På så sätt vågar vi lova att våra kunder får rätt information vid rätt tidpunkt.

På Alltransport har vi löst våra kunders behov av fjärrtransporter i över 80 år och det tänker vi göra i minst 80 år till. Hoppas du vill vara med på resan!

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring våra entreprenadtjänster, behöver hjälp med markarbeten eller bara vill hyra en grävmaskin. Alltransport leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-19 83 60
E-post: fjarr@alltransport.se

Nichlas Onmalm

Nichlas Onmalm

Transportplanering

Norrköping

Magnus Carlsson

Magnus Carlsson

Transportplanering

Norrköping

Olof Isa

Olof Isa

Transportplanering

Norrköping

Josefin Halldan

Josefin Halldan

Transportplanering

Norrköping