tunghantering

Entreprenad

Söker du en partner eller underleverantör för schakt- och rivningsentreprenader?

Alltransport har möjlighet att skapa hållbara helhetslösningar för alla typer av entreprenad. Vi finns lokaliserade i Östergötland/Sörmland med en massa resurser för schaktningsarbeten och anläggningstransporter däribland högkapacitetsgrävare med räckvidder på mellan 16,5 och 21 meter anpassade till en mängd olika uppdrag. Tillsammans med andra entreprenörer hjälps vi åt för att få till den bästa lösningen för dig! Kompetensen är stor och erfarenheten lång, även när det kommer till de lite ovanligare tjänsterna. Vår maskinpark är stor och vi har både mindre och större grävmaskiner på mellan 1 och 50 ton som kan arbeta överallt, även i trånga utrymmen, samt större infrastrukturprojekt.  

Vi klarar både breda och smala uppdrag, exempelvis entreprenader som kräver spårgående grävmaskin eller lastmaskin, utrustade med bland annat lastväxlare. Vi har möjlighet att verka på en större geografisk marknad så tveka inte att höra av er till oss.

Anlita oss som underleverantör för dina entreprenader

Alltransport är en stor underleverantör till våra kunder inom bygg, anläggning, avfall och återvinning, vilket alla ställer stora krav på maskiner och fordon. Vi har som mål att ständigt förnya och föryngra vår vagnpark och du som kund erbjuds en modern vagnpark med skickliga, välutbildade och engagerade chaufförer och maskinister.
Genom Alltransport får du tillgång till kunnig personal som klarar markarbeten för större infrastrukturprojekt, enskilda avloppsanläggningar samt drift och underhåll för VA- och fjärrvärmenät.

Hjälp med maskinarbeten, schaktning m.m.

Behöver du hjälp med dikningsgrävning, dammbindning på vägar, vägrustning, sandupptagning med sopmaskiner, schaktning eller andra markarbeten? Med rätt fordon och lång erfarenhet löser vi ditt behov.

För kommuner och vägföreningar utför vi även drift och underhåll av vägnät. Vi jobbar även med vinterväghållningen i Östergötland och Sörmland. Vi har även kapacitet nog att sköta din väg, stor eller liten spelar ingen roll. Vi plogar, saltar och sandar där du behöver.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring våra entreprenadtjänster eller behöver hjälp med markarbeten. Alltransport leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-19 83 40
Linköping: 013-24 49 60
Oxelösund: 0155-350 20

E-post: bygg@alltransport.se

Peter Wilhelmsson

Peter Wilhelmsson

Affärsområdeschef

Norrköping

Mattias Lövbom

Mattias Lövbom

Entreprenadchef

Norrköping

Alexander Karlsson

Alexander Karlsson

Projektledning

Sörmland

Andreas Eriksson

Andreas Eriksson

Transportplanering

Sörmland