Drivmedel & Tvätt

FÖRNYELSEBART DRIVMEDEL
Alltransport säljer stora mängder drivmedel till företagets leverantörer, samarbetspartners och externa kunder. Du hittar Alltransports egna anläggningar i Norrköping, Söderköping, Norsholm, Åtvidaberg och Mjölby. I Linköping har vi ett samarbete med Såifa där deras anläggning på Idögatan är öppen för våra kunder.
Du hittar Alltransports egna anläggningar:
  • Mjölby, Trollegatan 3, här säljer vi Diesel, HVO100 och AdBlue
  • Norrköping, Importgatan 2-4, här säljer vi Bensin, Diesel, HVO100 och AdBlue
  • Norsholm, Norsholmsvägen 49, här säljer vi Diesel, HVO100 och AdBlue
  • Söderköping, Telegatan 3, här säljer vi Diesel
  • Åtvidaberg, Bäckgatan 16, här säljer vi Diesel och ADBlue
TRB samarbetar med SÅIFA vilket gör att vissa av SÅIFA´s anläggningar även är öppen för våra kunder såsom Idögatan 7 i Linköping och Dynamovägen 6 i Motala.
NYHET!
Nu finns det möjlighet att app-tanka vilket innebär att man slipper dra ett kort i terminalen vilket är både enklare och säkrare.
ANSÖKAN OM TANKKORT
Om du vill ansöka om tankkort kan du antingen skicka in en fråga om ansökningsblankett i formuläret här (glöm inte ange postadress) eller kontakta Claes Rydgren på telefon 011-19 83 79.
TVÄTTHALL FÖR STORA FORDON
Har du stora fordon som du behöver en bra tvättlösning för? Alltransports tvätthall ligger i Norrköping och består av två inomhushallar vilket gör att du kan tvätta året om. Den en a hallen är anpassad för bussar och den andra för samtliga större fordon.

Tvätthallarna är utrustade med vattenrening, slam- och oljeavskiljning vilket minimerar vattenförbrukningen och minskar miljöpåverkan.

Alltransport har sedan flera år tillbaka valt att använda miljövänliga tvättmedel i hallarna och sedan i våras används tvättmedel och avfettning som är Svanen-märkta.

ANSÖKAN OM TVÄTTKORT
Om du vill ansöka om tvättkort kan du antingen skicka in en fråga om ansökningsblankett i formuläret här intill (glöm inte ange postadress) eller kontakta Claes Rydgren på telefon 011-19 83 79.

GARAGEUTHYRNING
Alltransports fastighetsbolag hyr ut garage- och uppställningsplatser i kvarteret Veden och Stohagen i Norrköping. Det finns garageplatser med eller utan uppvärmning och uppställningsplatser med eller utan tak.

Har du frågor om garage eller uppställningsplatser kontakta Daniel Eklund på telefon 011-19 83 69.