tunghantering

Transport av sjöcontainer

Alla typer av container dragningar

I takt med Sveriges ständigt ökande handel med omvärlden så har internationella transporter en allt viktigare funktion i det moderna samhället. Allt som oftast sker detta med hjälp av containers, genom intermodala transporter, både via järnväg och via sjö. Norrköping är idag ett av Sveriges viktigaste logistiknav och Alltransport är regionens ledande aktör.

Där järnvägen når sitt slut eller sjön övergår till land kan Alltransport idag erbjuda en konkurrenskraftig logistisk lösning för transport av sjöcontainers. Vi är idag transportör för några av regionens största containerflöden, där vi har ett helhetsansvar för att säkerställa att alla containers är på rätt plats vid rätt tid. Oavsett om ditt behov är transport av någon enstaka container eller om du har ett behov av att lägga om ett helt containerflöde så vågar vi lova att vi har lösningen. Vill du likt oss, värna om miljön och transportera era containers fossilfritt så fixar vi det också såklart.

 

Dragbilar, chassin och SIMA lift

Vår dragbilsflotta är modern och vi har tillgång till de allra flesta chassin. Har ni ingen lastkaj? Då behöver du lyfta av eller på containern med en SIMA lift, det har vi också.

Vi har alltså möjlighet att köra alla vanliga typer av sjöcontainers, 20′, 40′ och 45′ oavsett om de ska backas upp till en kaj med ett vanligt chassi, eller om ni vill lyfta av eller på containern med en SIMA lift.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring våra entreprenadtjänster, behöver hjälp med markarbeten eller bara vill hyra en grävmaskin. Alltransport leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-19 83 70
E-post: trailer@alltransport.se

Tobias Johansson

Tobias Johansson

Trailer-/Containertransporter

Norrköping

Johan Persson

Johan Persson

Trailer-/Containertransporter

Norrköping