tunghantering

Biotransporter

Transportera biobränslen i våra flisekipage

Behöver du transportera fasta flöden eller större projektvolymer av flis, spån, biobränslen, sågat virke eller andra lösa produkter så har vi de bästa förutsättningarna att lösa era behov!

Dagligen transporterar vi skogsråvara / flis och andra lösprodukter med hög precision och service över stora delar av Sverige. Med våra ca 28 sidotippande flisbilar / flexobilar transporterar vi årligen nästan en miljon ton sågverksflis, träbränsle, virke, pallat gods samt övrigt som lämpar sig att köra på en flisbil / flexobil.

Många av dessa fordon som sköter våra biotransporter är vad vi kallar volymekipage, detta innebär att de både lastar fler kubik och i många fall fler antal ton, än vanliga fjärrekipage.

Vi arbetar ständigt med att optimera våra transporter så kostnadseffektivt som möjligt och arbetet med att minska vår miljöpåverkan pågår ständigt. Med hjälp av transportledningssystemet Tracs Flow har vi kontroll på alla order, mottagare och leveransplaner.

Våra duktiga transportledare tillsammans med våra moderna IT-lösningar gör att vi kan erbjuda en logistiktjänst med kunden i centrum och med fokus på kvalitet och hållbarhet.
Vi lägger stor vikt vid att i våra uppdrag möta kundens önskemål och anpassar ständigt vår verksamhet i enlighet med branschens och våra kunders miljö- och kvalitetskrav samt följer alla lagar och regler.

I vardagen möter du oftast någon av våra åkare och entreprenörer som tillsammans bildar Alltransport. Vi lovar den enskilda medarbetarens engagemang tillsammans med det stora logistikföretagets resurser, tack vare detta har vi kapaciteten för riktigt stora uppdrag och även flexibiliteten för de mindre.
Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av vad Alltransport kan göra för att förenkla hanteringen av dina transporter.

Kontakta oss gärna

Kontakta oss om du har frågor kring våra entreprenadtjänster, behöver hjälp med markarbeten eller bara vill hyra en grävmaskin. Alltransport leder dig till rätt lösning!

 

Norrköping: 011-19 83 20                            Oxelösund: 0155-350 20
E-post: bio@alltransport.se

Pontus Eklund

Pontus Eklund

Transportplanering

Norrköping

Sara Schelin

Sara Schelin

Transportplanering

Norrköping