Lyft & tunghantering

BRANSCHENS VERKLIGA SPETSKOMPETENS
När det kommer till Tunghantering har vi branschens verkliga spetskompetens.

Under många år har vi utvecklat metoder för tunghantering och har en lång tradition att falla tillbaka på. Oavsett vad du har för uppdrag till oss, klarar
vi ut uppgiften, stor som liten, lätt som avancerad. Det handlar bara om att förbereda sig väl, ha rätt utrustning och rätt personal med rätt kompetens.

Behöver du transportera något tungt, högt och brett så löser vi det med våra maskintrailers. Förflyttningar av byggmaterial, båtar, manskapsbodar och mycket mer utför vi med allt från små pickuper till stora fyraxlade bilar med kran. Har du något som inte alls är så stort eller tungt, kanske bara lite otympligt och svårt att hantera, då så löser vi även det. Vi har rätt fordon för så gott som alla transporter!

Större uppdrag kan kräva att man bygger om broar och vägar. Behövs det – då gör vi det! För brobyten, flyttning av hus och industrier eller kanske transport av ett av flygplan har vi utrustning som kan hantera tyngder på mer än 1 000 ton.

VI HJÄLPER DIG PLANERA RÄTT
Ett tunghanteringsprojekt är en komplicerad process som kräver noggrann planering och planläggning. Många bitar måste falla på plats för att projektet
ska kunna genomföras. Transportvägar ska undersökas, myndigheter kontaktas och tillstånd ska tas fram. Ju tidigare vi kommer in, desto effektivare blir uppdraget genomfört.

Med vår erfarenhet och kompetens erbjuder vi en bra totallösning som tar hänsyn till lyft- och tunghanteringsteknik men också påverkan på byggnader och transportvägar. Vi försöker alltid hitta en optimal lösning, för dig som kund. Storheten ligger i att vi använder rätt person på rätt plats. Många av våra medarbetare har bakgrund som svetsare, truckförare eller mekaniker. Utifrån sina erfarenheten kan de snabbt se möjliga lösningar som andra skulle missa.

Vi har vår bas i Östergötland och vi arbetar över hela Sverige, men sanningen är att vi åker dit uppdraget tar oss.