Vakuumsugning/-blåsning

VAKUUMSUGNING
Plocka bort massor snabbt och effektivt utan risk för att skada viktiga komponenter! Sanero hjälper dig att hantera stora volymer i små trånga utrymmen! Vakuumsugning, eller torrsugning som det också kallas, är en miljövänlig metod som samlar upp material för att frilägga trossbottnar eller kablar, tillförsel av näringsrik jord, dränering m.m. Vi kan även blåsa in nytt material, som singel in i en källare, makadam, singel eller där framkomligheten är begränsad för maskiner.

MODERNA MASKINER OCH SNABBA PÅ PLATS
Tack vare god tillgänglighet och modernt utrustade maskiner kan vi snabbt vara på plats för att hjälpa dig. Sanero har tillgång till EU-godkända maskiner av miljöklass 4 och 5 som klarar både vakuumsugning / torrsugning samt blåsning och är utrustade med den senaste tekniken inom området.
Vårt mål är att alltid kunna erbjuda en hög kapacitet för samtliga användningsområden, något som ställer krav på samtliga av våra ekipage. Vår goda kvalité och service tillåter oss och våra kunder att spara tid, pengar och framförallt miljön.

Maskinerna som används inom både industrin och byggbranschen klarar av slangdimensioner upp till 8 tum och kan suga såväl vått som torrt material. Under gynnsamma förhållanden har vi möjlighet att dra slangar så långt som 300 m och så högt som 40 meter utan att tappa kapaciteten i vakuumsugen. Maskinerna sköter vakuumsugning för allt från sand till 16-32-singel.

HANTERING AV KROSS
Vid många arbeten inom industrin och ROT-sektorn måste man transportera ut rivningsmassor typ tegel, betong, lättbetong, klinker m.m. Vanligtvis forslas massorna ut med hjälp av kärra fram till störtrör/hiss, eller att man bär ut massorna med ok. Ett mycket tungt arbete som även ger stora dammproblem i arbetsmiljön, med en vakuumsug kan du snabbt få bort rivmassorna.